Untitled

hotline - biosyifa business solution sdn bhd
menutop

Biosyifa Business Solutions Official Website

MISI, VISI DAN NILAI

MISI KAMI

Mewujudkan budaya kesihatan yang baik serta suci yang dijamin oleh kualiti minuman dan air dari segi SUMBER, PROSES dan adaptasi TEKNOLOGI lalu menyemai kesedaran masyarakat tentang kepentingan asas minuman berkhasiat dan produk air tambah nilai pada harga yang kompetitif dan berpatutan.

VISI KAMI

  • Mendidik masyarakat mengenai penggunaan dan manfaat air beralkali.

  • Menawarkan pakej pada harga yang menarik dan perkhidmatan yang berterusan selepas jualan.

  • Satu rumah @ pejabat = 1 PRODUK BIOSYIFA.

  • Membawa Imej Keusahawanan Islam dan Bumiputera ke pasaran global.

  • Menawarkan kualiti yang terbaik dan harga yang berpatutan.

  • Menawarkan teknologi-teknologi air terkini yang lebih mesra alam dan menjimatkan tenaga.

  • Mempromosi jalinan sinergi teknologi HIJAU secara berterusan.

NILAI KAMI

Di biosyifa, kami sentiasa berusaha untuk mencapai kualiti perkhidmatan yang tinggi dan menjamin kualiti penghasilan, harga yang kompetitif dan penghantaran segera untuk semua pelanggan kami. Menjadikan Biosyifa sebagai syarikat hentian berpusat bagi pembekalan air minuman, penapis air dan aksesori lain penting di kalangan pengguna isi rumah dan industri. Kami telah membina kejayaan dan reputasi secara berterusan dengan memberi penekanan kepada kualiti dalam semua kerja-kerja kami. Menyedari hakikat bahawa pelanggan- adalah keutamaan kami.Perhubungan awam yang mampan adalah bukti komitmen dan dedikasi kami terhadap pelanggan.

Untuk memenuhi keperluan pelanggan dan harapan dalam menyediakan perkhidmatan pelanggan yang cemerlang dan produk yang berkualiti, Biosyifa Business Solutions Sdn Bhd sedang berusaha untuk mencapai pensijilan HACCP, GMP, HALAL, IMP dan ISO 9001-2000. Ini akan diperolehi dalam tempoh satu hingga dua tahun akan datang.

 

biosyifa business solution