Untitled

hotline - biosyifa business solution sdn bhd
menutop

Biosyifa Business Solutions Official Website

Botol Biosyifa Alkali @ R.O
Botol Minuman Jenama Biosyifa @ Penjenamaan Anda (OEM)

Biosyifa Business Solution menawarkan 2 jenis pembotolan air Alkaline dan R.O. Jenis pertama adalah pembotolan air Alkaline dan R.O atas jenama biOsyifa dan jenis kedua pula adalah pembotolan air Alkaline dan R.O dengan label penjenamaan premium eksklusif untuk syarikat anda dan juga terbuka kepada mereka yang berminat untuk memulakan perniagaan air anda sendiri. Tidak mengira samada ianya untuk tujuan publisiti, promosi, pemasaran, untuk kegunaan dalaman, untuk acara tertentu mahupun memulakan perniagaan air dengan jenama anda sendiri, Biosyifa Business Solution satu-satunya 'one-stop center' untuk anda mencapai hasrat anda dengan mendapatkan perkhidmatan tersebut secara menyeluruh.

PELBAGAI SAIZ BOTOL JENAMA BIOSYIFA OEM PENJENAMAAN LABEL ANDA

Kami komited dalam menjaga kecemerlangan servis OEM (Original Equipment Manufacturing) kami di dalam keseluruhan proses pengeluaran. Bermula dari khidmat pelanggan, reka bentuk grafik, pengeluaran label sehingga ke kualiti air Alkali dan R.O yang dibotolkan. Ianya juga didatangkan dalam pelbagai jenis saiz dan bentuk botol mengikut permintaan anda.

Untitled Document

Pegawai Untuk Dihubungi :
(call to action : Contact Sales Person / Whats Apps)

Hany | Ina | Jazrina
013-274 7887 | 013-333 4272 | 017-679 3955

Sebarang pertanyaan mengenai produk dan perkhidmatan kami, anda juga boleh melakukannya secara online. Klik butang di bawah untuk Borang Pertanyaan.

 

 

biosyifa business solution